AINA EI KANNATA TEHDÄ ITSE...

SÄHKÖTYÖT LIEKSASSA JA MUUT PALVELUT

Teemme monipuoliset ja kaikenlaiset sähkötyöt Lieksassa ja lähialueilla perinteisistä pistorasioiden asennuksista tilojen sähköistyksiin asti. Alan kokeneina asiantuntijoina saatte tarvitsemanne sähköistykset nopeasti ja laadukkaasti. Teemme sähköurakointia myös alihankintana erilaisille työmaille! Kauttamme järjestyvät esimerkiksi seuraavat palvelut:

  • Sähköasennukset
  • Sähköautomaatio
  • Sähköhuollot
  • Sähkötarvikemyynti
  • Omakotitalojen sähkösuunnitelmat

MONIPUOLISET SÄHKÖTYÖT ALAN AMMATTILAISILTA

Sähkötyöt on syytä jättää aina ammattilaisten tehtäväksi. Kokeneiden asentajiemme tekemänä voit luottaa siihen, että tehdyt ratkaisut ovat toimivia ja ennen kaikkea turvallisia. Sähköasentejamme ovat työskennelleet useita vuosia niin omakotitalojen, taloyhtiöiden, teollisuuden tuotantotilojen kuin toimistojen sähkötöiden parissa ja heiltä löytyy ratkaisut tilanteeseen kuin tilanteeseen.

OMAKOTITALON SÄHKÖSUUNNITTELU

Asiantunteva henkilökuntamme tekee tarvittaessa omakotitalon sähkösuunnitelmat. Huolellisesti tehty ja laadukas sähkösuunnitelma varmistaa, että kaapelit, johdot ja pistorasiat tulevat oikeille paikoilleen, eikä rakentamisvaiheessa kohdata ikäviä yllätyksiä.

Sähkösuunnitelma tehdään aina asiakkaan tarpeet edellä ja nykypäivän vaatimukset huomioonottaen. Huolellisesti suunniteltu ja tehty sähköistys parantaa omakotitalosi toimivuutta ja sitä kautta asumismukavuutta. Saatte kauttamme myös kätevästi omakotitalon sähkötyöt tarpeidenne mukaisesti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous omakotitalon sähkösuunnittelmasta!

SÄHKÖASENNUKSET

Niin pienet kuin suuret sähköasennukset kannattaa teettää kokeneilla ja asiantuntevilla asentajilla. Perinteiset sähköasennukset pistorasioista ja valaisimista koko kiinteistön sähköistykseen onnistuu asentajiltamme alta aikayksikön. Sähköasennukset järjestyvät niin omakotitaloihin, tuotantotiloihin kuin toimistoihin. Luottamalla asennustyöt alan ammattilaisten käsiin asennukset tehdään varmuudella turvallisesti ja kestävästi.

SÄHKÖAUTOMAATIO

Teemme prosessi- ja kiinteistöautomaatioasennukset vankalla ammattitaidolla eri teollisuuden aloille ja julkiselle sektorille. Oikein asennettuna prosessiautomaatio tehostaa ja suoraviivaistaa tuotannon toimintaa, sekä sallii sen laadun tarkkailun. Kiinteistöautomaation kohdalla järjestelmien toiminta on aivan yhtä oleellista, sillä kiinteistöautomaatiolla ohjataan, säädetään ja valvotaan kiinteistöjen tärkeimpiä toimintoja.

SÄHKÖHUOLTO

Sähkölaitteet ja -järjestelmät kuluvat ajan kanssa, jolloin niiden käyttöturvallisuus ja toimintavarmuus kärsii. Tarjoamme kattavasti isot ja pienet sähköhuoltopalvelut taloyhtiöille ja teollisuuden tarpeisiin. Räätälöimme sähköhuollon palvelut asiakaskohtaisesti, jolloin saatte juuri teidän tarpeeseenne sopivaa palvelua. Ota yhteyttä henkilökuntaamme, niin arvioimme huoltotarpeenne ja tarjoamme tilanteeseen sopivimman ratkaisun.

SÄHKÖTARVIKEMYYNTI

Liikkeestämme saatte lisäksi tarvittavat sähkölaitteet ja -tarvikkeet moneen tarpeeseen. Asennamme mielellämme myymämme tarvikkeet, mutta tarvittaessa toimitamme myös pelkät tarvikkeet. Valikoimastamme löydät kaapelit, pistorasiat, kytkimet, putkitustarvikkeet, lämmittimet ja perusvalaisimet. Mikäli tarvitsette jotain erikoisempaa, voimme tilata tarvikkeet liikkeeseemme.

OTA YHTEYTTÄ:

Postiosoite:

Kelväntie 262, 81570 KELVÄ