Siirry sisältöön

ML-sähkö Ky on vuonna 2005 perustettu perheyritys.
Toimimme Lieksan alueella sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä

Sähkötyöt

SÄHKÖTYÖT LIEKSASSA JA MUUT PALVELUT

Teemme monipuoliset ja kaikenlaiset sähkötyöt Lieksassa ja lähialueilla perinteisistä pistorasioiden asennuksista tilojen sähköistyksiin asti. Alan kokeneina asiantuntijoina saatte tarvitsemanne sähköistykset nopeasti ja laadukkaasti. Teemme sähköurakointia myös alihankintana erilaisille työmaille! Kauttamme järjestyvät esimerkiksi seuraavat palvelut:

  • Sähköasennukset
  • Sähköautomaatio
  • Sähköhuollot
  • Sähkötarvikemyynti
  • Omakotitalojen sähkösuunnitelmat

Sähkötyöt on syytä jättää aina ammattilaisten tehtäväksi. Kokeneiden asentajiemme tekemänä voit luottaa siihen, että tehdyt ratkaisut ovat toimivia ja ennen kaikkea turvallisia. Sähköasentajamme ovat työskennelleet useita vuosia niin omakotitalojen, taloyhtiöiden, teollisuuden tuotantotilojen kuin toimistojen sähkötöiden parissa ja heiltä löytyy ratkaisut tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Asiantunteva henkilökuntamme tekee tarvittaessa omakotitalon sähkösuunnitelmat. Huolellisesti tehty ja laadukas sähkösuunnitelma varmistaa, että kaapelit, johdot ja pistorasiat tulevat oikeille paikoilleen, eikä rakentamisvaiheessa kohdata ikäviä yllätyksiä.

Sähkösuunnitelma tehdään aina asiakkaan tarpeet edellä ja nykypäivän vaatimukset huomioon ottaen. Huolellisesti suunniteltu ja tehty sähköistys parantaa omakotitalosi toimivuutta ja sitä kautta asumismukavuutta. Saatte kauttamme myös kätevästi omakotitalon sähkötyöt tarpeidenne mukaisesti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous omakotitalon sähkösuunnittelmasta !

Niin pienet kuin suuret sähköasennukset kannattaa teettää kokeneilla ja asiantuntevilla asentajilla. Perinteiset sähköasennukset pistorasioista ja valaisimista koko kiinteistön sähköistykseen onnistuu asentajiltamme alta aikayksikön. Sähköasennukset järjestyvät niin omakotitaloihin, tuotantotiloihin kuin toimistoihin. Luottamalla asennustyöt alan ammattilaisten käsiin asennukset tehdään varmuudella turvallisesti ja kestävästi.

Teemme prosessi- ja kiinteistöautomaatioasennukset vankalla ammattitaidolla eri teollisuuden aloille ja julkiselle sektorille. Oikein asennettuna prosessiautomaatio tehostaa ja suoraviivaistaa tuotannon toimintaa, sekä sallii sen laadun tarkkailun. Kiinteistöautomaation kohdalla järjestelmien toiminta on aivan yhtä oleellista, sillä kiinteistöautomaatiolla ohjataan, säädetään ja valvotaan kiinteistöjen tärkeimpiä toimintoja.

Sähkölaitteet ja -järjestelmät kuluvat ajan kanssa, jolloin niiden käyttöturvallisuus ja toimintavarmuus kärsii. Tarjoamme kattavasti isot ja pienet sähköhuoltopalvelut taloyhtiöille ja teollisuuden tarpeisiin. Räätälöimme sähköhuollon palvelut asiakaskohtaisesti, jolloin saatte juuri teidän tarpeeseenne sopivaa palvelua. Ota yhteyttä henkilökuntaamme, niin arvioimme huoltotarpeenne ja tarjoamme tilanteeseen sopivimman ratkaisun

Liikkeestämme saatte lisäksi tarvittavat sähkölaitteet ja -tarvikkeet moneen tarpeeseen. Asennamme mielellämme myymämme tarvikkeet, mutta tarvittaessa toimitamme myös pelkät tarvikkeet. Valikoimastamme löydät kaapelit, pistorasiat, kytkimet, putkitustarvikkeet, lämmittimet ja perusvalaisimet. Mikäli tarvitsette jotain erikoisempaa, voimme tilata tarvikkeet liikkeeseemme.

Omakotitalon sähkötyöt voivat tuntua monelle arkiselta ajatukselta, jotka hoituvat käden käänteessä muiden askareiden ohessa. Kaikenlaiset sähkötyöt, omakotitalossa tai muualla, tulisi kuitenkin aina jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Sähkö voi olla pahimmillaan vaarallinenkin elementti ja mikäli parhaista asennustavoista ei ole täysin varma, itse tehdyt asennukset voivat olla myös paloturvallisuusriski.

Omakotitalon sähkötöissä korostuu turvallisuus

Teettämällä talosi sähkötyöt osaavalla ammattilaisella varmistut siitä, että työt on tehty noudattaen turvallisia asennustapoja ja että riskit on minimoitu. Ammattilainen on hyvä kutsua paikalle etenkin silloin, jos kotisi sähköasennukset ja -laitteet ovat vanhempaa perua ja niiden toiminnassa vaikuttaa olevan häiriöitä. Oma kotisi ansaitsee parasta osaamista, mitä sähkötöihin tulee!

Monipuoliset kodin sähkötyöt

Toteutamme erilaiset omakotitalon sähkötyöt pistorasioiden asennuksista koko kodin sähköistyksiin. Olemme tottuneet työskentelemään esimerkiksi keittiö- tai pesuhuoneremonttien yhteydessä, kun niissä tarvitaan osaavaa sähköasentajaa valaistuksen ja muun sähköistyksen toteutuksiin.

Luota ammattilaisiin – teetä kotisi sähkötyöt Lieksan alueella ML-Sähköllä

Työskentelemme Lieksan alueella ja olemme valmiita auttamaan sekä isojen, että pienien sähkötöiden parissa. Kun tarvitset omakotitalon sähköistykseen osaavan ammattilaisen apua, ota yhteyttä meihin!